Kategorier
Stockholm

Vajsing

Det är nåt vajsing på min mejl, tror jag. Senaste mejlet är från i torsdags och jag skickade ett till mig själv så sent som i går, utan att det kom fram. Mina mejlkonton är uppkopplade, det har jag kollat. Å andra sidan får jag inte särskilt många mejl, men det känns ändå skumt. Och jag har svårt att avmarkera mejl som spam, men tror jag har löst det. Känner mig som en riktigt teknikgaggig gamling!

Ingen kommentar från Frames angående de extra avgifterna. Händer det igen, säger jag upp prenumerationen. Förhoppningen är att de göt nåt åt det.

Londons The Science Museum har slutit ett sponsoravtal med oljejätten Shell.  I avtalet framgår det att Shell sponsrar klimatutställningen ”Our future planet” mot att den inte får säga någonting som kan skada företagets rykte, avslöjar Channel 4 News.

Fy fan!

Nu en kopp förmiddagskaffe, sen får vi se vart hågen styr mig.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Vajsing”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.