Kategorier
Stockholm

Extra jobb

Har två meddelanden när jag vaknar strax efter kl 7, det ena från Kivra, som meddelar att de inte kan nå mig på min mejladress, det andra från skolan som vill att jag ska komma in och jobba. Helst från kl 8 men det är omöjligt. Rusar sta. Ett äpple på väg till bussen blir dagens frukost. Hinner till kl 8.20, börjar i 1b, hinner sen vara 10 minuter i Fb innan jag blir plockad upp till min fredagsklass. Blir kvar där till kl 16.30. En okej dag men jag har huvudvärk när jag kommer hem.

Behöver fixa med mejleländet men det måste anstå. Jobbigt att inte kunna ta emot verifieringskoder och slikt. Ringer supporten men tycker inte att nåt av de erbjudna knapptryckningsalternativen är tillämpligt på mitt mejlproblem.

Får se om jag orkar med Grekland-Sverige i kväll.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.