Kategorier
Stockholm

Fria fillingar för fotografer

Lördag, lördag hela dagen lång! Första dagen på en fem dagarsledighet, om jag nu inte blir inringd som vikarie. Betar av en sömnskuld och kliver upp strax före kl 9.30. Sen ska det tvättas och vattnas och håken vet om det inte ska städas också, innan beslut tas om fortsättningen. Listan är lång.

Bokar en biljett till Fria fotografers filial på Kulturhuset. På biljetten står det ”FRIA FOTOGRAFERS FILIAL Lördag 2021-09-11 kl 17:00″, längre ner står står det ”öppet kl 11-17”.  Och då är det ju stängt om jag kommer den tid som står på biljetten?

Mejlar och får svar:

”Hej Matti,

Det stämmer att våra öppettider är 11-17. Vi beklagar att tiden 17.00 står angiven på biljetten.

Välkommen!”

Får ändra dagsplanerna och ta mig dit under eftermiddagen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

Ett svar på ”Fria fillingar för fotografer”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.