Kategorier
Stockholm

Cityations

Röstar i kyrkovalet på väg till bussen. Kan jag göra nåt för att kyrkan dels ska ha en bättre miljöpolitik, främst beträffande sitt skogsinnehav, och att kyrkan även fortsättningsvis ska värna alla människor, även flyktingar, så gör jag det.

Har tänkt testa Canon 50 mm/1.2 med adapter på min Fuji men hinner tappa den idén innan jag packar fotoränseln. Jaja, det kommer fler tillfällen. 

Många poliser, varav en handfull tungt beväpnade, på Skeppsbron och vid slottet. Till och med en polisbåt. Ingen helikopter dock, vad jag kunde se och höra. Det hela gäller Riksdagens öppnande. 

Passerar brända huset på Biblioteksgatan, bara fasaden är kvar, som ett skal. Helt tomt innanför. 

Birger Jarlsgatan uppåt, tittar till Snickarbacken och den fina trappan där med 10-24 mm-gluggen men tycker inte att det blev så bra. Vänder sen strax tillbaka. Har även med mig 50-140 mm och med det blir det mycket cityscapes. 

Champions league i kväll om jag orkar. Har inte bestämt om jag ska kolla Malmö FF mot Juventus eller nån annan match. Är inte hundra på att jag kan se matcherna på Cmore.

12 642 steg i dag, hade det funnits lussebullar hade jag köpt mig en!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

6 svar på ”Cityations”

ok man kanske ska rösta i kyrkovalet, jag vet bara inte vem? Vilken röstade du på, det låter bra för mig, det du säger, det vill jag me´

Alternativ för Sverige
Arbetarepartiet – Socialdemokraterna
Borgerligt alternativ
Centerpartiet
Fria liberaler i Svenska kyrkan FiSK
FRIMODIG KYRKA
Gröna Kristna
Himmel och Jord
Kristdemokrater i Svenska kyrkan
Miljöpartister i Svenska kyrkan De Gröna
Partipolitiskt obundna i Svenska kyrkan POSK
Sverigedemokraterna
Vänstern i Svenska Kyrkan ViSK
ÖPPEN KYRKA — en kyrka för alla (ÖKA)

Bäst är väl att du kollar själv. Tror dock att du inte hittar det jag tycker är viktigt hos t ex Alternativ för Sverige, Kristdemokrater i Svenska kyrkan, Sverigedemokraterna.

Får se om jag gillar nåt, SD är absolut rött skynke för mig. De ska inte finnas i min värld. Jag gjorde själv en valbroschyr för Vällingby-Sånga i många år. Men dp fanns de inte med, tack och lov.

Skönt att höra att du vill förhindra dem. Jag har sagt upp bekantskapen med vänner som röstar på dem. Jag är född 1 maj 1945, på natten hade Hitler skjutit sig, jag har händelserna i blodet. TACK Matti!

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.