Kategorier
Stockholm

Dagens steg-e

Sitter och gör några småändringar i Fönsterboken och håller på att bli galen över att gammeldatorn ska badbolla så fort jag försöker göra det minsta lilla. Asjobbigt och enerverande! Och det gör ju att jag inte orkar finslipa på detaljer. Kommer att kosta 244:- nånting, sen tillkommer moms, tullsnokavgifter och f-n vet allt. Registrerar mig på Books on demand. Problemet är att mitt bildbibliotek inte fungerar, så det är ett sjå att jaga bilder till framtida publikationer.

Pillar även i Lightroom där jag namnar bilder, lägger till etiketter och nyckelord. Skittråkigt, så jag slutar snart. För mycket som ska skrivas till varje enskild bild.

Mjällby!!!

Tar nog en promenad på stan senare i dag, oklart i vilka kvarter. Är kanske lite less på söder för närvarande så det lutar åt nånting norr om Gamla stan.

Om några månader dyker lussebullarna upp på Coop och blir det riktiga karaktärstestet. Brukar ju frossa i dessa saffransmumsingar. Får ställa upp några kriterier, typ 15 000 steg för en lussekatt. Eller två.

Fick ett namn eller motsvarande i huvudet i natt, Knotmandy. Sammansatt eller särskrivet. Ingen aning om var det kommer ifrån. ”Knot-” är nog den springande punkten.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Dagens steg-e”

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.