Kategorier
Stockholm

Barnsben

Är på väg att åka in för tidigt. Kommer på att jag vill åka snabbussen hem och den börjar gå från Götgatan kl 14.14.

Köper tre färgpatroner och hoppas det avhjälper utskriftsproblemet. Nytt SL-kort på det och jag behöver inte komma ihåg att registrera det på mitt sl, kortet är liksom bara en förnyelse och förlängning av det gamla. Knallar Slussen – Centralen – Londonviadukten. En rätt kort bit, 9 282 steg, inklusive sista biten när jag klivit av bussen.

Ett påfågelöga (fjäril) sitter på Stora Nygatans stenar med köldstela vingar. Stackarn.

Köper ny linsvätska också. Tur att jag får pensionen i dag, annars hade jag inte haft råd.

Det här är viktig läsning, tycker jag. Om ett år är det val, rösta bort partierna som står bakom vinster i välfärden!

Av den här dagen återstår att heja på IFK Göteborg från kl 19 och ett par timar framåt.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021