Kategorier
Stockholm

Pensionärsmiddag

Har 3b själv hela dagen men det är inga problem, vi känner varandra sen de var 6 år och många gillar att ha mig där.

Ett A4-stort fönsterkuvert från Stockholms stads Utbildningsförvaltning ligger i postboxen och väntar. Brukar ju sällan vara nåt positivt innehåll i fönsterkuvert, men det var det nu. Jag är injuden till pensionärmiddag på Stadshuset i november. Bara att damma av kavajen!

Får min Blurbbok på torsdag kl 6 PM. Slutar kl 16.30 då så jag bör hinna hem.  Sen litar jag inte ett skit på Fedex, de är samma skrot och korn som UPS. Får med stor sannolikhet hämta boken nere i Björknäs. 

Beställer en maintenance cartridge till skrivaren via Scandinavian Photo och den ska hämtas i butiken endera dan. 

Såg en krigsfilm i går kväll, the Great Raid, istället för AIK mot Blåvitt, efter 3-1 var matchen körd. Den handlade om befrielsen av krigsfångar ur ett japanskt fångläger på Filippinerna. Bygger på en verklig händelse och huvudpersonerna i filmen var väldigt porträttlika originalen. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Pensionärsmiddag”

Stängt för kommentering.