Kategorier
Stockholm

Planer för onsdag

Vaknar före kl 6 och kan inte somna om. Har drömt en massa och den sista drömmen fastnade jag i utan att komma vidare och då vaknar jag för att komma ur den.

Vad ska jag fylla denna lediga onsdag med? Och hur ska jag få ihop mina 8k? Till att börja med ska jag skicka in de extra timmar jag jobbat den här månaden och jag ska posta svarskortet angående pensionärsmiddagen. Kanske kan jag hämta underhållskassetten till skrivaren på eftermiddagen och där har jag i så fall mina steg.

Har ju glycerinet nu så dagens kreativa gärning kan ju alltid bestå i att fixa lite höstlöv. Nästa vecka ska jag ha höstbild med ettorna. Och jag kan ju alltid jaga efter fler svartvita bilder till Magazinet. De är många, de svartvita, så här behöver jag ju göra ett urval. Samtidigt är ju allt med mitt bildbibliotek asjobbigt så vi får se.

Det blev jobb istället, i min favoritklass. Omöjligt att tacka nej till. Skenar iväg utan frukost för att komma så tidigt som möjligt. Perfekt då att busschauffören hoppar över hållplats Skanstull. Hinner springa till min tunnelbana på Medis. 

Efter jobbet hämtar jag maintenance tanken på Scandinavian photo. 

Djurgården mot Degerfors på kvällen. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021