Kategorier
Stockholm

Mellan pelare

Ordinarie jobbdag i dag. Kort om personal och jag är i huvudsak ensam om ettorna. Men bara jag får veta när de blir hämtade ska det nog gå. Kul med förskoleklasskidsen också, som kommer och visar lösa tänder och nytt armbandsur.

Sov däremot illa, för ovanlighetens skull. Såg ubåtsrullen Das Boot i går kväll och fick ont huvudet när jag levde mig in i förhållandena ombord när ubåten låg på botten och syret höll på att ta slut. Petade i mig alvedon för att kunna sova ett par timmar i taget.

Senare denna torsdag blir det ju spännande med den utlovade kvällsleveransen av min Fönsterbok, via FedEx.

Trots att det är kul att jobba kommer det vara skönt när det blir helg.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Mellan pelare”

Stängt för kommentering.