Kategorier
Stockholm

Fredag 24/9

I dag blir det lite speciellt på jobbet. Det är utvecklingssamtalsperiod så läraren behöver ta alla tider som finns för att hinna med alla samtal. Det innebär att jag på morgonen tar klassen till musiken, efter kortrasten har jag andra klasshalvan och ”höst” och sen avslutar jag med helklass bild. Tror det ska gå bra.

Som tur är sover jag alldeles utmärkt under natten, drömrikt.

Min bok kom som planerat, men tidigt på eftermiddagen. Budet både ringde och sms:ade och jag sms:ade tillbaka ett godkännande att han fick lämna paketet utanför dörren. Och där låg det när jag kom hem. Bättre än UPS, å andra sidan kan en ny dator näppeligen lämnas utanför dörren på samma vis. Men, vid datorleveransen var jag ju hemma men budet orkade inte leverera.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

4 svar på ”Fredag 24/9”

Stängt för kommentering.