Kategorier
Stockholm

Fisherman

Duktigt trött efter en intensiv dag med skapligt stojiga elever. Halvklasspasset om ”höst” gick bra, liksom bildpasset på tema idrott/sport. Hade en kort utvärdering efteråt och de flesta tyckte det var ett jättekul bildpass, ”det bästa vi haft”, tyckte någon. Och det är ju kul att höra!

Det ska bli skönt med helg och få sova lite längre än till kl 6 på morgnarna. På tisdag jobbar jag igen och eventuellt även måndag och onsdag om klasskontakten i 1b fortfarande är sjuk.

Har en del uppgifter att ta itu med under helgen, som fått anstå på grund av jobb. Inte minst måste jag rapportera in extrajobbet så jag får betalt. Och jag ska göra klar ett bildtema ”höst” för ettorna till kommande torsdagar. Kul att ha att göra, sen ska det vara kul att göra det också.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fisherman”

Stängt för kommentering.