Kategorier
Stockholm

Ung konst

25:e filmen om James Bond har premiär om en vecka. Tajm flajs!

Kahvi on kupissa, finska för ”kaffet smakar kopiss”! Men disken ska diskas och jag sätter på mig mina lurar för att köra min spotify-lista medan jag plaskar med tallrikar, glas och bestick. Skvätter vatten även på mina krukväxter och hoppas de ska hålla en vecka till.

Nedan ett urval av vad mina elever åstadkom på bildtemat idrott/sport. Asbra!

Toppmatch i Premier League komplicerar programmet för mina 8k. Det får bli en lokal runda efteråt, kombinerar den med insamlande av höstlöv för kommande bildtema.

Länken till min bok A compilation of Windows har efter tre timmar på Fejan lockat – 0 noll – tittar. Grejt!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Ung konst”

Stängt för kommentering.