Kategorier
Stockholm

Fönster

Dags att beta av alla viktigheter på listan plus de vanliga hushållsgöromålen.

Och jag ska byta underhållskassetten till skrivaren och testa att skriva ut igen. Tror dock inte att den har ett dugg med de svarta färgblobbarna att göra. Men det återstår ju att se, förstås.

En gammal skolkamrat ringde i går och ville att jag skulle komma och spela gåfotboll på tisdag mellan kl 10-11. Det går ju inte, jag jobbar då. Och för kommande tisdagar vet jag ju inte förrän på morgonen om jag ska jobba den dagen. Men han ville köpa min Slussenbok och det är ju kul. Och då måste vi ju träffas på nåt sätt.

Ska också försöka förlänga min för närvarande 75 dagar långa svit av dagar med över 8 000 steg.

Lägger upp en länk till min Fönsterbok på Fejan.

Jetzt Frühstück machen!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Fönster”

Stängt för kommentering.