Kategorier
Stockholm

Skyltfrossa

Väljer Djurgårdstaden som mål för min fotografiska 8k-promenad. Tänker mig även en titt ut på Beckholmen, där det mesta av intresse sägs vara bakom stängsel. Men med ett tele går det kanske att snika åt sig en bild ändå. Därefter sammanstrålar jag med Ramon Roman nånstans, är det tänkt. Tar med mig Fönsterboken till påseende.

Promenerar som vanligt från Slussen via Skeppsbron och Strandvägskajen, samma som nyligen när jag besökte Liljevalchs. Då var det regnigt, nu soligt och bättre fotoväder, för mig.

Kommer jag ihåg, och om jag hittar gluggen, tar jag med mig kombon Fuji X-T4 och Canon 50 mm 1,2 för eventuellt bildskapande med extremt kort skärpedjup.

En mängd påsar med löv i vattengelatinblandning ligger i en hög på vardagsrumsgolvet och inväntar tisdagskvällen då de förhoppningsvis är färdigmarinerade. Blir intressant att skåda!

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021