Kategorier
Stockholm

Treudd

Solig och fin höstdag vad det verkar, när jag sneglar ut genom arbetsrumsfönstret. Tror nog jag gör dagens 8k på stan, en fotopromenad helt enkelt. Bör finnas nya skuggor, speglingar och dimmiga transparanger att upptäcka.

Får ett mejl från Akismet:

Your Subscription
Akismet Plus Yearly (2 Sites) 
Renewal Date: October 25, 2021€180.00 
PER YEAR

Kommer inte ihåg att jag betalade det förra året, men när jag kollar så stämmer det. Det är ett anti-spamprogram som kan vara värt att behålla, och således betala för. Även om 1 800:- är mycket pengar.

”– 99,9 procent av de svenska läkarna borde bli av med sin legitimation. De uttalar sig utan att veta vad de pratar om. De älskar att bara hålla med. Det finns ingen medicinsk vetenskap idag.”

Analdoktorn efter att ha fått kritik för att ha ordinerat Klordioxid, Ivermektin, Naltrexon och deuterium reducerat vatten för att driva ut covid-vaccin ur kroppen.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

2 svar på ”Treudd”

Jag undviker doktor uttalande när inte jag eller nära är drabbade. Har folk inte haft några svåra upplevelser i livet, eftersom de söker upp elände i alla former.

Allehanda konspirationsteorier florerar på nätet, inte minst vad gäller covidvaccinet. Det behöver vi förhålla oss till eftersom de som vägrar vaccinera sig äventyrar såväl sin egen som andras hälsa. Läste att nån skribent tyckte att vaccinering inte ska vara ett val utan obligatoriskt. Jag håller med.

Stängt för kommentering.