Kategorier
Stockholm

Night time Metropolis

Mina bokidéer är numera svåra att realisera då jag har svårt att hitta och komma åt mina äldre bilder. Ska prioritera mina årshäften 2021 i färg respektive svartvitt, vilket blir jobbigt nog. Å andra sidan är mina böcker blott en kostsam och onödig lyx.

Får ett sällsynt meddelande på Tumblr: ”Your work is extraordinary. Thank you for your contributions.” Och på Fejan…

Sämre kan ju en söndag inledas. Läser i Fotosidan Magasin om en fotograf som säger att om någon inte gillar hans bilder har han visat dem för fel person. Det är väl det man får trösta sig med.

Däremot är det för många journalister och politiker, opinionsbildare som Greta Thunberg, som får ta emot hat och hot på internet. Fattar inte att det får fortgå! Det måste gå att spåra avsändarna och sätta dit dem, olaga hot är ju ett brott.

Tar nog en sväng till in till stan senare. Dels för att ta om en bild för att se om den blir bättre med fullt skärpedjup, dels för motions skull. Och den första snön utlovas till efter lunch, bara en sån sak.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.