Kategorier
Stockholm

Kiss me or die

Får ett meddelande om Försändelse från utlandet och det är sannolikt nr 5 av Frames Magazine. Steg ett är att godkänna PostNord som direkt tullombud, steg två är att eventuellt behöva betala moms. Det krävdes för nr 4. Blir det så igen säger jag upp prenumerationen.

Läser ut en Ken Follett-thriller, Kod Rebecca. Spännande! Spännande är även matchen Norrköping Djurgården, för spännande för mig och jag stänger av när Peking kvitterar. Hoppas sen att Djurgården ska ta hem de tre poängen. När jag kollar kl 21.11 visar det sig att det blev 1-1. Nu är guldet Malmös.

Kollar mina bilder för 2016 och blir sugen på att beställa en PastTajmare till. Mycket fint år. Sen ska jag kolla 2017 och 2018. Sen kan jag ju fundera på om jag ska blanda alla typer av bilder i dessa sammanfattningar eller till exempel hålla mig till svartvitt.

Tunt snötäcke ute.

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2021

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.