Kategorier
Stockholm

Nytt år, nya föresatser

Nyårslöfte? Nja. Jag hoppas i iallafall ha håg till att ta upp fågelskådningen igen och den går ju hand i hand med nästa förhoppning, att fortsätta motionera. Både motionerandet och fågelskådningen går ju att sen att kombinera med Friska Nacka-orienteringen. Ska därtill försöka spara så mycket jag bara kan under vårterminen som kanske blir det sista jag gör som fritidspedagog. Nån gång tar det ju slut.

Vet inte hur många timmar jag satt med mitt Lightroom-bibliotek och letade saknade mappar, blev nog runt åtta timmar. Bara att passa på när lusten plötsligt infinner sig. Fortfarande återstår mappar och enstaka bilder att återfinna på nån hårddisk eller i molnet.

La mig sen och lyssnade på nusik runt midnatt, hade tänkt stänga av för att kolla på fyrverkerierna vid tolvslaget men mitt armbandsur gick 13 minuter fel så jag missade det. Klockan 01.50 detonerade den sista smällaren och innan det var det en förskrämd voffsing som ängsligt skällande var tvungen att ta sin sena skvättsväng medan det fortfarande sköts raketer och annat. Sen kunde jag koncentrera mig på att försöka somna. Drömmer sen bra och innehållsrikt, avslutar som fotbollsmålvakt.