Kategorier
Stockholm

Andan föll på

…till sist.

Parkeringsvakten rullar runt på boendeparkeringen och kollar tillståndet och tillstånden. Nere vid träsket är det rena vårfloden. Pålkranarna dunkar nere i centrum och min buss kommer som den ska. 

En pensionär vittjar välfärdens papperskorgar på tunnelbaneperrongen. Se upp för avståndet mellan fattig och rik. Solen tittar fram när jag besöker Arenastaden och lufsar runt Tele 2 arena. Bilden jag såg från tuben låter sig inte göras men jag hittar strax andra motiv av den typ jag numera ägnar mig åt. I Slakthusområdet slaktas äldre bebyggelse för att ge plats åt nytt och svindyrt. 

Lunchar på Blå Dörren. Tittar in på Galleri Kontrast och Ragnhild Haarstads fina bilder från sitt liv som första redaktionellt fastanställda kvinnliga pressfotograf.

2 svar på ”Andan föll på”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: