Kategorier
Stockholm

Bildning

De fyra översta bilderna är från det fågeltema jag hade med halva ettan efter lunch. De blir bara bättre och bättre i sitt skapande. Nedersta bilden är från eftermiddagens fritt skapande. Det vore ju kul om det blev något annat än bara färggegga. Men skulle jag tvinga dem till något annat skulle de välja bort bild. Och kanske är slabbandet en förutsättning, en slags grundkurs, för att senare kunna skapa vackra fåglar. Fick stanna över en kvart för att hinna städa, tog en bra bit över en timma att torka bord och ta hand om penslar och färgkoppar.

4 svar på ”Bildning”

jo det är just den förmågan du äger, därför att dina elever lyckligt lottade. Kollegorna fattar nog. Därför kan du aldrig bli tillåten att sluta jobba där. 🙂

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: