Kategorier
Stockholm

Postpandemisk exkursion

Kollar sl.start för resan till Sötälje och skriver ner resplanen. När jag sitter på bussen kollar jag igen och då är det nåt annat. I går sa planen Centralstation, nu istället Södra station.

Befinner mig i photomode och ser och tar en massa bilder på vägen. Härligt senvinterljus gör sitt till. 

Kliver av 55:am och får jaga ikapp Sötäljependeln på Södra station, vilket är ett tåg tidigare än tänkt. Riktigt trevligt att åka tåg, mycket att se på vägen. Göran W såg mig kliva på och gör mig sällskap sista biten av resan. Han är en av utställarna och hittar till lokalen. Känner två tredjedelar av utställarna som sitter och fikar när vi kommer och det är trevligt att träffa dem igen efter pandemin. Kollar bilderna och mumsar geléhallon innan jag återvänder. 

2 svar på ”Postpandemisk exkursion”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: