Kategorier
Stockholm

Obestämbara nyanser

Lärde mig en ny färgnyans av eleverna, petrolblå, och pelaren är åt det hållet. Vad den ”rosa” nyansen kallas vet jag inte.

Det ser inte direkt ut som om världen mobiliserar som mest intensivt för att skydda och hjälpa just dem, flyktingarna, däremot går vapenindustrin just nu strålande. Alla ska rusta upp.

Johan Croneman, DN

I dag är första dagen man kan deklarera och går det att komma fram på nätet så är det vad jag ska göra. Det är ju enkelt numera.

Våren närmar sig med raska steg och strax står tussilagon som spjut i backen, eller nåt. Lämnar in min vårjacka vars blixtlås har släppt i nederkant. Tänker först att jag ska fixa det själv, men det ser lite bökigt ut. Googlar sen upp ett skrädderi som återställer gamla skinnjackor och jag har en favorit som behöver nytt ärmfoder.

Jobbar med att tömma inkorgen på min webbmejl, först radera från just inkorgen, sen en gång till från papperskorgen. Raderar hundratals mejl men det motsvarar bara några få procent av innehållet.

Malmö mot Djurgården i kväll i SHL-hockeyns slutskede. Torsk och det blir kval för att hänga kvar, vinst och hoppet att hänga kvar utan ovisst kval lever.

4 svar på ”Obestämbara nyanser”

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: