Kategorier
Stockholm

WOP

Läst i Mitti (för några veckor sen): ”Sommaren 2020 lade Birka Cruises ner sin verksamhet med anledning av pandemin. Kvar på Stadsgårdskajen var deras terminal som sedan dess har stått tom. Nu är det klart att Kollektivet Livet flyttar in i lokalerna.”

Trevligt med mer kultur och perfekt plats just före Fotografiska (som jag inte besökt på månader).

Hör absolut inget från Telenors kundtjänst, men när jag byter band från 5 till 24 på mobilen funkar det igen. Kan själv, God damn!

Såg en tuff kvartsfinal i Svenska cupen i går, Malmö vann över AIK. De senare gnällde på domaren, bland annat för den straff MFF fick i förlängningen (och som kanske var feldömd). Å andra sidan skulle MFF haft straff under ordinarie speltid. MFF har värvat anfallaren Kiese-Thelin och AIK får strax hem John Guidetti. Vad svarar Bosse Andersson/DIF? Hur som helst, årets allsvenska kan bli nåt i hästväg.

%d bloggare gillar detta: