Kategorier
Stockholm

Kalla nätter i Clichy

Får mitt fysiska säsongskort i postboxen, första matchen blir måndag 4/4 kl 19 mot Degerfors. Lustigt nog funderar jag instinktivt på hur jag ska slå ihjäl timmarna efter jobbet och före matchen. För sannolikt jobbar jag ju inte då. 

Nätterna blir kylslagna nästa vecka och det lär ju innebära att isarna ligger kvar ett tag till på våra sjöar och träsk. Det blir kalla nätter i Clichy. 

Sommartid från och med i morgon. Lägg ner!

5 svar på ”Kalla nätter i Clichy”

På svt2 är just nu ett program om Andy Warhol. Jag har inte talat om för dig att jag har en rätt tjock katalog från Andy Warhol utställning på Moderna Museet 1968. Jag var på vernissagen, för jag var medlem och Andy Warhol var där själv med sitt entourage! Någorlunda häftigt ja. Jag var där när han hade utställning på MM för ett par års sedan, postumt. 1968 var den första utställningen i Europa och inte många visste vem han var.

Stängt för kommentering.