Kategorier
Stockholm

Vindar från Mordor

Det blåser iskalla vindar från Mordor därute och jag hukar bakom min dator med en kopp varmt kaffe i handen. Ut törs man inte gå för då får man väl ett träd i huvudet.

Inne i stan är det nån demonstration som gör det svårt att ta sig fram. I iallafall tänker jag skylla på det (eftersom jag promenerar skulle jag nog inte ha några problem med att ta mig till Fotografiska, Moderna och Nationalmuseum).

Istället blir det att fundera på hur radikal jag ska vara när containern kommer, ska jag dumpa ett par stolar och fåtöljer rentav. Har dem kvar mest av nostalgiska skäl och de är säkert sjutti år gamla.

4 svar på ”Vindar från Mordor”

Frågan är om stora tallen utanför mitt fönster ska välja att blåsa in till mig. Ska se Swedish Grave på Nationalmuseum med kompis, närmast. Idag idag Herr M M

Tänkte samma tanke beträffande tallen utanför mitt fönster. Svenska grejs ska jag kolla in vid tillfälle. Är kanske färre besökare en vardag?

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: