Kategorier
Stockholm

Pandemifrukost

Får då och då frågan av kollegor om jag har någon resa på gång. Det har jag inte, främst av Covid-19-skäl. Är lite bökigt, och dyrt, att behöva testa sig just innan man ska åka, och då en resa behöver bokas med viss framförhållning vet man ju inte om någon ny virusvariant hinner lamslå världen och alla restriktioner införs igen. Beträffande Berlin så funderar jag på om mitt hotell har återgått till sin fantastiska, om än dyra, frukostbuffé eller om de fortfarande kör pandemivarianten.

I dag ska jag med för lite tid till förberedelse köra ett pass om forntiden, jägar- och -bondestenålder, med mina treor. Vi kommer titta på avsnitt ur en serie som heter Arkeologens dotter och skiter det sig så kan vi alltid kolla ett avsnitt till.

https://jinxysmidcentury.tumblr.com/post/680897796498391040/42nd-street-and-the-east-river-1951-photo-andr%C3%A9

2 svar på ”Pandemifrukost”

Stängt för kommentering.