Kategorier
Stockholm

Glassar på stan

My name is Bond, Jasmin Bond, min nya tandläkare presenterar sig. Verkar vara ett trevligt gäng som jobbar där. Tandsköterskan kämpar med att få till röntgenbilderna på mina gaddar och prisar mig för mitt tålamod. Inget akut behöver göras och jag får fem kilo tandsten avlägsnat. Får istället en massa prover på tandkräm och tandpetare med mig hem. 

Glassar i morgonsolen och tar mig via tuben bort till Globen. Är där strax före kl 9 och köper strax en Naturpasset-karta att fortsätta med när Friska Nacka-pinnarna är plockade. 50 kontroller i favoritområdet Nackareservatet.

Har bara mobilkameran med mig och kommer hem med vad som numer är känt som ökända Matti-bilder.

4 svar på ”Glassar på stan”

På måndag är det min tur att gå till tandläkaren. Har också upptäckt att de är otroligt bra här i Orminge, Boo. Stor glädje. Glass vare!

Kan vara bra att veta att de är bra här också. I Sickla tyckte jag de inte var bra. Så jag har hållit mig kvar på Ekerö (bodde där i minst 30 år), tills Boo 2021.

Stängt för kommentering.