Kategorier
Stockholm

Entré till underjorden

Björktrasten sitter punktligt i tallen kl 4 och gnisslar sitt credo.

Kollade en dokumentär om Paul Auster på Svt Play. Gillar kulturdokumentärer! Annars har jag svårt att hitta nåt vettigt att se på teven, annat än fotboll.

Kollar för skojs skull ett par frukostställen på söder. Dyrt! Jag tyckte att frukosten på mitt berlinhotell var dyr, €16, det kommer man lätt över på de här ställena. Dessutom var utbudet på Intercity hotell rikligare och man åt så mycket man orkade. Men det lär inte bli aktuellt att äta frukost på stan.

Annandag påsk och Jesus möter sina polare, själv funderar jag på att ta itu med mitt havererade Lightroombibliotek igen. Åtminstone kan jag katalogisera de senaste bilderna. Kanske kolla nån video hur man ska göra. En får se.

2 svar på ”Entré till underjorden”

Nej jag finner inte heller nån anledning att titta på tv, förutom koncert, dokumentär, Babel, gillar musik och litteratur och historia.

Stängt för kommentering.