Kategorier
Stockholm

blipp.

Mejlkonverserar med Skatteverket på lördagskvällen. Trevligt att de jobbar helg, hoppas att de får bra betalt. Problemet är fortfarande säkerhetskoden. Jag trodde det var den kod man får med den fysiska deklarationen men till sist kommer vi fram till att det är istället säkerhetskoden till mitt bankID. Då jag kör faceID har jag dålig koll på koden. Efter långt funderande har jag en aning och den visar sig stämma. Nu är deklarationen äntligen signerad och kvarskatten betald. Multo bene! Vore lättare om man bara kunde blippa!

Derbyt AIK-Djurgården kl 15 är dagens höjdpunkt, åtminstone innan matchen är spelad. Hade inte tänkt mig någon utflykt innan men så dyker Bukowskis visning av samtida konst och design upp och den har jag alltid bevistat med stor behållning. Så det blir en sväng iallafall.

Ljudet är tillbaka på mobilen och spotify går åter att köra på gamla stereon. Återstår att fixa teven, det går att kolla på en del kanaler markbundet (?) men inte streama film- och sportkanalerna. Nån slags nätverksfel tror jag men fattar inte hur jag ska göra med det. Vore bra att ha det klart före derbyt. 

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2022