Kategorier
Stockholm

Buckans samtida

Elak vårblåst även i dag. och för lätt att hålla huvudet kallt. Blir buss och tunnelbana åt båda hållen. Bukowskis contemporary-visningar håller alltid hög klass och jag gillar det mesta av det jag ser. Köper som vanligt katalogen. 

Ukrainafärgade Ullaredskassar väntar på sin buss på Slussenterminalen. Ingen avstigning vid Nacka trafikplats och två stackare får åka en mil extra. Tycker det är svinigt av bussförarna att inte släppa av folk när de ändå stannar för påstigande. Den medmänskligheten kostar typ 10 sekunder, det borde det vara värt.

Christo & Jeanne-Claude ”Double show window”
Ted Gahl ”Housepainter”
Magnus ”NUG” Gustafsson utan titel
Yves Marchand & Romain Meffre ”Ballroom, Lee Plaza Hotel, Detroit”

Derbyt ser länge bra ut men med halvminuten kvar gör Gnaget 1-0. Statistiken säger då att AIK inte förlorat på 83 (!) matcher när de gjort första målet. Överhuvudtaget har de ett enormt övertag i derbyna. Ingen förändring!