Kategorier
Stockholm

Katastrof!

Istället för att spela spel på mobilen läser jag till exempel Vår Fågelvärld. Har tyckt att kommuners och enskildas motstånd mot vindkraftverk i det egna blickfånget är väl egoistiskt när vi står inför ett klimathot som hotar vår existens. Nu läser jag att placeringen har att ta hänsyn till fågellivet och flyttande fåglar. Klimatförändringen drabbar fåglarna redan och här talas det om en miljon dödade fåglar vid vår- och höstflyttningen. Det vore ju en katastrof!

Min Pastbook 2021 kommer i dag. Blir intressant att se hur FedEx gör när porten är stängd.

Sätter mig med apple-supporten i 50 minuter och trasslar med gammeldatorn. Lyckas öppna den efter många om och men, däremot vill den fortfarande inte starta om automatiskt. Får längre support än vad de brukar ge gamla datorer (och användare), bussigt.

Tv:n återstår. Tar en liten paus först.