Kategorier
Stockholm

Ghost town

Får ingen fotoinspiration av att titta ut och bara se en molnfilt över ormingenejden. Jag vill ju ha sol som ger skuggor och kontraster, till skillnad från svartvittfotogdaferna som gillar molnigt. Så här på morgonen ser jag två alternativ, det ena är pinnorientering, det andra är att besöka Tuija Lindström-utställningen på Kulturhuset. Det som talar för pinnarna är att maj är en bra månad ur fågelskådarsynpunkt att vara ute i naturen. Å andra sidan består den kommande veckan blott av tre arbetsdagar vilket ger tid åt skogspromenader.

2 svar på ”Ghost town”

Att jag har alternativ till aktiviteter innebär verkligen inte att jag är aktiv. Jag ska verkligen FÖRSÖKA ta mig ut. Ingen garanti för att jag ska lyckas föreligger dock.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: