Kategorier
Stockholm

Samtida konst

En personlig favorit! Bilden är gjord på jobbet, eftermiddagssolen lyser in genom ett smalt fönster och en glas-/plastskiva som kantar trappan upp till min fredagsklass. Originalfotot är blekare men med konstnärens rätt har jag dragit i några lightroomspakar, till exempel kontrast, klarhet och ”ta bort dis”. Jag har även rätat upp bilden. Älskar effekterna som uppstår när ljus passerar transparenta ytor.

Har bestämt mig beträffande dagens utflykt, det blir pinnjakt i Nackareservatet.

2 svar på ”Samtida konst”

Fin bild, det blir konst när motivet är odefinierbart och bara kan njutas som ren konst.
Spring fortare än pinnarna. Vi hade pinnstafett i skolan och var snabb på dem.

Har sprungit färdigt i mitt liv! Nu blev det ett lugnt strosande, jag har ju en karta att läsa och då går det inte att skena iväg.

Stängt för kommentering.