Kategorier
Stockholm

Migrationsverket – fy fan

Vädret till trots ägnas dagen åt inre affärer, läs diska, vattna, städa. Plus lite mer som finns på dagslistan.

Läser åter om den 22-åriga Chalmersstudenten Sahar Soltani som tillsammans med sin familj hotas av utvisning till talibanregimens Afghanistan.

Sahar Soltani och hennes familj har fått avslag på sin ansökan om asyl hos Migrationsverket. I beslutet står det: ”Det ankommer på familjen att vid ett återvändande anpassa sig till sitt hemlands kulturella seder och bruk”.

Journalisten Magda Gad, som rapporterar från Afghanistan för Expressen, reagerade med upprördhet: ”Sverige utvisar en kvinnlig hazar som är Chalmersstudent till Afghanistan? När blev Sverige sådana här jävla hycklare? Varför tusan skickade då Sverige soldater till Afghanistan och påstod att de skulle bistå i operationer för att afghanska kvinnor skulle få utbildning?”

Migrationsverket – fy fan!

You´re most welcome to comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: