Kategorier
Stockholm

The hat man

…AKA the fat man.
Alltid trevligt med lite bekräftelse.

Känner att det är dags att bränna lite fett igen. Inte minst med tanke på kommande manhattanpromenader. Går från Henriksdal till city via Götgatsbacken. På Tjärhovsgatan är det tätt med begagnade lustgasflaskor. Jag ve inte om det är nåt att ha i hettan.

Köper mig en hatt. Är ganska snabb i mitt val. Kollar sen böcker på Pocket shop. Vet inte om jag hittar fyra böcker jag verkligen vill läsa. Girig Sverige är i allafall en. Ser inga biografier, när jag tänker efter. Lite klent utbud av fotopapper och det jag köper är jag inte riktigt säker på. Får se när jag printar. 

Rödhaken sjunger inne på Kulturhuset när jag rulltrappar mig upp till en Sigtuna hazy daze. Fortsätter ner till Classe för avloppsrensare. Hoppas det hjälper mot nästa förstoppning. Hatten sitter som en smäck om ni undrar. Bussresan är värst, bastuhett och ingen AC. Och ett gäng solstingsliga bilder kommer med hem i mobilen.

2 svar på ”The hat man”

Vilken tur att du nu har en hatt för Manhattan. Resklar! Vad glad åt dina ben! Jag har ont och kan inte gå som vanligt. Ibland vet man inte vad man ska glad åt, men kanske detta kan hjälpa till lite mer glädje. Älskar detta väder!

Stängt för kommentering.