Kategorier
Stockholm

Halvledare

För övrigt tycker jag att det är förjävligt att det ska byggas i träsket söder om Sarvträsk. Men biologisk mångfald står sig slätt i en moderatstyrd kommun. Här gynnas profit före människan, klimatet och miljön. 

Staden har besök av kryssningsfartygen Viking Mars, Balmoral och Preziosa. Hade morsan levt hade hon kanske plåtat dem när de passerade Finnboda Varf, hon hade en diger samling båtfoton.

Ingen AC på bussen, förarbyte i Björknäs, broöppning Danviksbron. Borde anat att det var en sån dag, halvledarkrisen i världen gör att just inga kameror kommer ut till butikerna. Kameran jag var ute efter hade kommit i fyra ex under första halvåret varav ingen i svart. ”Hårda bud”, säger jag. ”Inte hårda bud, det är katastrof!” säger säljaren på Fotokungen. Googlar när jag kommer hem, kameran finns inte nånstans, inte ens på B&H i NYC. Bara att glömma!

Men det blir ändå några typiska Mattibilder gjorda. Bland svenska fotografer bör jag vara om inte ledande så halvledande när det gäller den här typen av foto.

6 svar på ”Halvledare”

Jo, så är det kanske. Men var inte så blygsam. Du är otroligt träffsäker inom ditt motivområde (kom inte på något annat ord). /D

Tackar! Ett smalt motivområde dock, skulle behöva exponera mina bilder för en miljonpublik för att få tjugo likes. Men det kvittar ju, jag plåtar det för att jag tycker är kul.

Definitivt! Gerdau vill ju bygga bostäder på Sickla IP, det ger mer profit än att låta hundratals barn och ungdomar ha nära till sin fotbollsplan. Istället ville han anlägga en fotbollsplan på naturmark i Källtorp, Nackareservatet. Fick nej av, tror jag, Länsstyrelsen som hävdade områdets betydelse för biologisk mångfald. Simpel fårhage, tyckte Gerdau.

Stängt för kommentering.