Kategorier
Stockholm

Semester och kamera

Tar mig in till stan och köper semesterkameran. Det måste gå snabbt från impuls till handling så jag inte hinner komma på bättre tankar. Men jag har ett tag tänkt att det vore kul att ha ett tele jag kan plåta fåglar med. Fuji har ett 150-600 mm för 25 000:-, jag kan skaffa en telekonverter till mitt Canon 100-400 mm á 5 500:-. Semesterkameran är en billigare lösning.

Fixar spotify-stereokopplingen via Node genom att helt enkelt dra ut sladden och sen plugga in den igen. Ibland är det svåra enkelt. 

I kväll är det Sveriges tur att spela kvartsfinal, mot Belgien. Experten Hasse Backe säger att även om Sverige har en dålig dag vinner de mot Belgien. Vilket återstår att se. 

Trodde tornseglarna hade dragit men så hör jag dem svirra förbi. Däremot är det ont om björktrastar. 

Varmt i Hell’s Kitchen, Manhattan, hela New York City, för övrigt. Upp mot 37° i helgen. Det kommer nog fortfarande vara rätt varmt när vi är där i början av september.