Kategorier
Stockholm

Purple faze

Får jag min kamera i dag eller kommer jag stå där med ett lila nylle?

Spännande dag! Får jag min semesterkamera som utlovats? Utlämningsstället är nytt, Din Delikatess Boo.

Kanske hör Mjuk av sig angående soffan, om de tror att den går att sälja.

Kommer kameran blir det omgående ett träningsläger så jag lär mig dess funktioner och inte minst fördelar och nackdelar. Det ska bli fruktansvärt kul! Behöver dock ladda batteriet först, och köpa ett extra.

Väntar även på Paul McCartney´s bok Texterna.

2 svar på ”Purple faze”

Superfin bild. Tittade igenom dina tidigare bilder på Fotosidan. Vilken bildskatt att kolla igenom. Har ju egentligen bara följt dig och din bildstil under de senaste 2-3 åren. Men här hittade jag ju många bilder som inte såg ut som de Matti-bilder du lägger upp i dag. T.ex NYC 2018, jäkligt bra album.
Ser fram emot massor med intressanta, coola bilder i mappen NYC 2022.
Lycka till med kameraköpet! /D

Stort tack för pepp, Dogge! Det var mer gatufoto back in the days. Årets NYC-resa göra jag ju som guide åt två barndomskompisar så utrymmet för foto kommer vara begränsat. Ska göra mitt bästa! 🙂

Stängt för kommentering.