Kategorier
Stockholm

I dag

Beställer ett New York-pass (för sightseeing) och allt går bra tills de ska skicka ett e-mejl där jag ska bekräfta min emejl-adress. Det mejlet kommer inte, så jag får skriva till deras support. Alltid är det nåt. När jag ändå håller på ringer jag till Telenor och ber om en slutfaktura på min iPhone som jag hittills delbetalat månadsvis. Kundtjänstmannen undrar vad jag fått för erbjudande av Tre och säger sen att de kan ge mig bättre deal än vad jag har nu. Tänker att då borde de väl erbjudit mig det redan. Och deras erbjudande matchar inte Tre:s.

Köper mitt batteri innan jag rastar på Panorama. Dröjer innan jag hör något från GoCity/New York Pass. Plockar fram resväskan och vräker i lite kläder för utflykten. Det är en stor väska så jag får ju plats med i stort sett vad som helst. Vet inte om jag vågar lita på semesterkameran så snart. Ett Fujihus och åtminstone vidvinkelobjektivet får följa med, kanske även 16-55mm. 

Många språk och dialekter på stan, finska, tyska, finlandssvenska, teckenspråk, italienska…   

Snackade med en affischuppsättare på Slussen och frågade om han hade koll på vilka dagar affischerna rivs ner av Stockholms stad och när han ska sätta upp nya. ”Det är inte Stockholms stad som river ner dem, det är några gamlingar som är ute tidigt på morgnarna och de är över hela söder”, berättar han. Och stofiler som uppenbarligen tycker att tejpremsorna gör plank och väggar snyggare. Vilka idioter!

Spännande att kolla bilderna! Det var väl nån där skärpan inte satt av någon anledning.

%d bloggare gillar detta: