Kategorier
Stockholm

Himmelskt

Här har jag utnyttjat semesterkamerans zoom. Minimalt och himmelskt.

Har lite att fixa under dagen. New York-passet var inga problem för min ena resekompis, han hade fått mejlet och kunde bekräfta sin mejladress. Därmed har han sitt pass både i mobilen och utskrivet. vet inte när de börjar knega i NY, kl 8 eller 9, så det är ju ingen idé att förvänta sig något före kl 14-15.

Ska sen kolla med 3 och överflyttningen av mitt telefonnummer. Deras första försök strandade på att min iPhone inte var fullbelagd, men jag ringde ju och bad dem skicka slutfakturan. Ska spana efter den, det borde ju redan vara gjort.

Manualläsning, tänker jag mig sen, under lediga stunder.

Valrörelse pågår och snart har vi alla meningslösa och intetsägande valaffischer nedskräpande vår stad. Blir bara förbannad när jag tänker på gänget ryggradslösa och maktkåta politiker. Planeten/klimatet går åt helvete men det skiter de i. De erbjuder bara valfläsk när vi alla borde bli veganer.

%d bloggare gillar detta: