Kategorier
Stockholm

EXIT

Avslutade gårdagen med att försöka kunna se Djurgården -Västerås, premiären i Hockeyallsvenskan. Har kanalen men det gick inte ändå, behöver kanske betala ytterligare extra stålar. Det blev istället Top Gun Maverick på SF Anytime, där Tom Gunsan Cruise ännu en gång visade vilket flygares han är.

En lite annorlunda lördag väntar nu. Klockan kvart över ett är jag på ultraljudsundersökning som ska ta 40-60 minuter. Jisses! Sen ska jag försöka hinna med minst en vernissage, den är på söder. Orkar jag, tar jag en till i typ Vasastan. Landslagsuppehåll i fotbollen, tråkigt utan Premier league och Allsvenskan.

Kan alltså inte ringa Tres support, ”Ditt abonnemang är spärrat för den här typen av samtal”. Mejlar istället frågan ”Kan inte ringa er support, och inte heller ett annat nummer jag behövde ringa. ”Ditt abonnemang är spärrat för den här typen av samtal”.
Varför?”

Får ett relativt snabbt svar: Hejsan Matti , tack för ditt mejl!
Hur kan jag hjälpa dig? 😊️
Med vänliga hälsningar
Olivia Klingström | Kundansvarig”

Va?! Svara på frågan!!! Hör sen inget mer därifrån.