Kategorier
Stockholm

The unseen

VividN70S

Blir tillsagd att ta av mig på överkroppen och sen lägga mig på vänster sida på en brits liggandes på en brits medan en tingest toppad med blå gel kladdar runt på bröstet ovanför hjärtat och bilder på mitt hjärta och dess prestation visas på skärmen till en VividN70S ultraljudsmaskin. Undersökningen avslutas i solar plexus och i halsgropen. Får väl kolla min journal på 1177 senare hur det är med pumpen. Förmaksflimmer, hjärtamyloidos, hjärtsvikt?

Knallar in till Galleri Darling på Södermannagatan och Katarina Wolfs vernissage. Mycket folk och många av hennes bekanta så jag kommer inte åt att presentera mig. Går förbi Konst-ig och köper The unseeen Saul Leiter. Salle är en favorit, ska kolla i hyllorna vad jag har av William Klein. Hans utställning i New York var väldigt inspirerande och får mig nästan att ta upp gatufoto igen. Tror inte att jag har nåt alls av honom. Ser att jag kan få en begagnad förstaupplaga av Life is good & and good for you in New York för futtiga 24 545:-, frakt 81:- tillkommer. 

Ont i ryggen när jag kommer hem, kanske efter en halvtimme på vänster sida hos ultraljudisten. En nerv i höger fotled har kommit i kläm, oskönt även det. 

3 svar på ”The unseen”

Inget svar från hjärtat?
Men du är på väg att bli miljardär så slipper du vara arg på dem. Då är du en av dem som driver samhällets utveckling. För du vet när du är i jobbet på lekskola så bidrar du till samhället med inte så mycket driver samhällsutvecklingen. Slipper du hats miljadärerna, du är en av dem

Stängt för kommentering.