Kategorier
Stockholm

Krossat glas

Försöker boka tid för femman, men det finns inga tider där jag vill gå. Fattar inte, de måste väl ha tider att boka typ i december åtminstone? Får ta och kolla igen lite senare.

Tar mig till sist tid att följa upp ett par fågelobservationer jag gjorde i New York. Bland att konstaterar jag att jag gissade rätt när min fågelapp hörde en red-tailed hawk men jag bara såg en blue jay, att den senare gärna imiterar hökar, såg även en american robin/vandringstrast samt double-crested cormorant, en skarv. Har sen lite växtlighet från the High Line att indentifiera, det kan bli knepigare. 

Tittar genom en bunt NYC-bilder och gör några fynd. Obs! med mina skruvade ögon sett. Redigerar några bilder jag redan redigerat och som ligger i nån annan mapp. Har ingen överblick alls över mina New York-bilder, det är flera som jag inte vet var de är.

Rubrik i Aftonbladet: Så blir du bättre i sängen. Tänk om man bara kunde gå och lägga sig med sitt ryggskott och så blir det genast bättre.