Kategorier
Stockholm

W

Mycket skärmtid de senaste dagarna. Gråvädret uppmuntrar inte till utomhusaktiviteter, eller att gå ut överhuvudtaget. Istället funderar jag på ansökan till Liljevalchs Vårsalong 2023, men kan inte komma på nån bild som skulle kunna få juryns godkännande. Och ansökan kostar 300:-.

Smådrömmer lite om en retur till New York. Tror inte att det blir av men det skulle vara intressant att då bo neråt på Manhattan, typ East Village. Där finns de intressant kvarteren, med mest street art och ripped. Det var drygt, om än nyttigt, att promenera dit och tillbaka men man vill ju ha maxork för att fota. Kronan får dock gärna stärkas mot dollarn, det var grymt dyrt senast. Kanske kan en bra fotoutställning på ICP eller Fotografiska NYC locka?

Telenor vs 3, intet nytt. Bolla, bolla, de kan väl snacka med varandra istället?

4 svar på ”W”

Mer ekonomiskt vansinne! Det är klart, kommer du förbi och köper säg fem av mina bilder (du kan ju alltid sälja dem vidare) så har jag kanske råd.

Stängt för kommentering.

%d bloggare gillar detta: