Kategorier
Stockholm

MR för Mr

I kväll blir det magnetröntgen. En ny erfarenhet och upplevelse. Lattjo att det sker kvällstid. Beträffande femman har det dykt upp tider att boka och jag har nu en tid på tisdag.

Gör ett nytt försök att flytta mitt nummer från Telenor till 3 och får denna gång inget omedelbart felmeddelande. Det kommer dock till sist. Pratar åter med Telenor som nu säger att numret finns i molnet sen det blev uppsagt 7/9 och inte kan återskapas. Ringer 3 där en mer erfaren Antoni svarar och som direkt ser vad jag vill ha hjälp med. Säger att det Telenor påstår är skitsnack, numret hänger med mitt personnummer i 90 dagar och att Telenor kan tillåta en ”sen utportering i sitt nummersystem”. Ringer därför Telenor igen. Telefontid 16 minuter. ”Tack för att du väntar. Vi gör vårt bästa för att besvara ditt samtal så fort som möjligt.” Telenors lösning är att lägga mitt nummer på ett kontantkort för att sen kunna portera det till 3. Om några dagar vet vi om det funkar. Ändå lite skillnad från de första samtalens ”vi kan inte göra något, snacka med dom andra!”.