Kategorier
Stockholm

Röd hand

Det var nog den röda stopphanden som fick mig att göra den här bilden, samtidigt som jag tycker är kul med de övriga färgerna också.

Skickar ett mejl till Telenor, trots att jag formellt inte är mobilkund där längre, få se om de svarar eller bara skiter i det. Har ju kvar bredband och tv där, så kund är jag. Kollar Tele 2 och trots att jag väljer de större alternativen på mobil och TV blir det billigare än vad jag betalat Telenor, då bredbandet enligt vad jag ser kostar 0:- enligt gruppavtal (bostadsrättsföreningen?). Och då kan jag ta att jag i två år betalar 3 för nåt jag inte kommer att utnyttja. Bara att hoppas att nummerflytten går smidigare till Tele 2, om jag nu löper den linan ut. Blir jobbigt med en ny mejladress bara. Skickar ena mejlfråga till Tele 2 om det går att behålla sin gamla mejladress.

Och Sverige åker ner i C-divisionen i Nations league. Gör man inga mål trots spelövertag, så!

%d bloggare gillar detta: