Kategorier
Stockholm

Kotlettfrilla med vovve

Vilade mina knän i går, de är lite kinkiga efter en tidigare vurpa. De känns okej i dag så det blir en utflykt ändå, Rågsved/Snösätra-Berzelii Park.

Har väl några ripped och några abstrakta mästerverk från New York kvar att visa, men efterfrågan är inte så stor så jag går väl in på det nytagna. Som i och för sig också bland annat innehåller just ripped respektive abstrakt i typisk mattistil. Har haft lite högre statistik ett tag nu, dags att återgå till det normala och fortsätta odla min särart. Ger inga lajks, inga stålar men väl personlig tillfredsställelse.

Får en massa idéer på kul saker att göra här hemma och, än värre, att köpa ett teleobjektiv till sandhamnsresan. Om jag skulle se nån kul fågel. Kostnad 25 000:-, bäst att jag knallar iväg.

%d bloggare gillar detta: