Kategorier
Stockholm

Regnigt i Snösätra

Planerar en skallgång efter pannlampan. Ett rum i taget. Under sängen, i garderoberna, i byrålådor, i torkskåp och klädkorg, överallt. Katten Zingo är också försvunnen, ser jag på busshållplatsen. Tänk och jag hittar den istället! Då kräver jag hittelön och vips har jag råd med det nya objektivet. Annars får jag jobba ihop till det. Har ju tio bokade dagar och får ihop hälften. Resten får jag se som julklapp och 70-årspresent. Och vem vet hur länge jag lever, eller prostatar. 

Det regnar på snösätragraffitin och jag tar bara en kort sväng i i det forna småindustriområdet. Knäna gnisslar och kvider men ju mer jag går desto bättre känns det. 

Shit box alright.

Drabbas av en svår GAS-attack och shoppar loss.  Vill sen inte lämna ifrån mig kassen på Bukowskis utan får vända hemåt. Tar det i morgon istället. No problem.