Kategorier
Stockholm

Lykta

När bildköparen i Brooklyn väl kommer på hur han ska göra för att betala för bilden meddelar han att han nu har skickat 108 kronor. för det var ”what the exchange rate said”. Men han måste sett fel på var punkten var, för det ska vara 1094.467 kronor. Vi får se, jag tror han har ambitionen att rätta till det. Annars har jag torskat cirka 50 spänn på att skicka bilden.

Efter två nätter i en för mjuk säng på Seglarhotellet, är jag tvungen att ta en lunchnap. Sängen var så mjuk att hamnade man för mycket på kanten riskerade man att glida ner på golvet. Och kuddarna var så mjuka att de inte gick att palla upp bakom ryggen om man ville halvligga och läsa. Annars var hotellet prima, mycket trevlig personal, bra frukost och mat. Sen var väl promenaden runt ön nåt man bara gör en gång. Nästa ö under vinterhalvåret, när jag får råd, blir nog Utö. Bra boende, bra käk där också.

%d bloggare gillar detta: