Kategorier
Stockholm

Ombord

Stockholms stads nya påfund att vi timvikarier ska skriva anställningsavtal för varje dag vi är inne är väl bland det mest puckade på senare tid. Dels tycker jag att om jag och skolan skriver ett avtal som båda parterna skriver under och som sen skickas in till lönekontoret, så ska inte jag behöva gå in och skriva in mina timmar på timrapporten.stockholm.se. Mina timmar för den 17/10 respektive 28/10 kan jag ännu inte gå in och rapportera. Därtill att septemberersättningen fortfarande lyser med sin frånvaro.

I kväll kollar jag Djurgården mot Shamrock Rovers i Conference league. Djurgården har visserligen redan vunnit gruppen och är klara för fortsatt spel, men matchen är ändå viktigt för seedningen inför lottningen av motståndare. Vinst i kväll och DIF slipper de bästa lagen i sin åttondelsfinal, övriga lag är svåra nog.

3:s säljare lovade mig att 3 skulle stå för återstoden av min avbetalning för min iPhone. Jag mejlar och frågar hur det praktiskt ska gå till. Spännande att se om jag blir blåst eller om de står för löftet.

2 svar på ”Ombord”

Stängt för kommentering.